Termeni si conditii

 

POLITICILE DE MAGAZIN

 

 

Termenii serviciului

PREZENTARE GENERALĂ 
Acest site web este operat de SC Forme Magice SRL. De-a lungul site-ului, termenii „noi”, „noi” și „al nostru” se referă la SC Forme Magice SRLSC Forme Magice SRL oferă acest site web, inclusiv toate informațiile, instrumentele și serviciile disponibile de pe acest site pentru dvs., utilizator, condiționate de acceptarea dvs. de către toți termenii, condițiile, politicile și notificările enunțate aici. 

Vizitând site-ul nostru și / sau achiziționând ceva de la noi, vă angajați în „Serviciul” nostru și sunteți de acord să fiți obligați de următorii termeni și condiții („Termeni de serviciu”, „Termeni”), inclusiv acei termeni și condiții și politici suplimentare menționat aici și / sau disponibil prin hyperlink. Acești Termeni și condiții se aplică tuturor utilizatorilor site-ului, inclusiv fără limitare utilizatorii care sunt browsere, furnizori, clienți, comercianți și / sau colaboratori de conținut. 

Vă rugăm să citiți cu atenție acești Termeni și condiții înainte de a accesa sau utiliza site-ul nostru web. Prin accesarea sau utilizarea oricărei părți a site-ului, sunteți de acord să fiți legat de acești Termeni și condiții. Dacă nu sunteți de acord cu toți termenii și condițiile acestui acord, atunci nu puteți accesa site-ul web sau utiliza orice servicii. Dacă acești Termeni și condiții sunt considerați o ofertă, acceptarea este limitată în mod expres la acești Termeni și condiții. 

Orice funcții sau instrumente noi care sunt adăugate magazinului curent vor fi, de asemenea, supuse Termenilor și condițiilor. Puteți consulta oricând cea mai recentă versiune a Termenilor și condițiilor pe această pagină. Ne rezervăm dreptul de a actualiza, modifica sau înlocui orice parte a acestor Termeni și condiții prin postarea de actualizări și / sau modificări pe site-ul nostru web. Este responsabilitatea dvs. să verificați periodic această pagină pentru modificări. Utilizarea continuă sau accesul la site-ul web după publicarea oricăror modificări constituie acceptarea acestor modificări. 

Magazinul nostru este găzduit pe Shopify Inc. Acesta ne oferă platforma de comerț electronic online, care ne permite să vă vindem produsele și serviciile. 

SECȚIUNEA 1 - TERMENII DE MAGAZIN ONLINE 
Acceptând acești Termeni și condiții, declarați că aveți cel puțin vârsta majoratului în statul sau provincia de reședință sau că aveți vârsta majoratului în statul sau provincia dvs. de reședință și ne-ați dat acordul pentru permiteți oricăruia dintre dependenții dvs. minori să utilizeze acest site. 
Nu puteți utiliza produsele noastre în scopuri ilegale sau neautorizate și nici în utilizarea Serviciului nu puteți încălca legile din jurisdicția dvs. (inclusiv, dar fără a se limita la, legile drepturilor de autor). 
Nu trebuie să transmiteți viermi sau viruși sau niciun cod de natură distructivă. 
Încălcarea  oricăruia dintre Termeni va duce la încetarea imediată a Serviciilor dvs. 

SECȚIUNEA 2 - CONDIȚII GENERALE 
 
Ne rezervăm dreptul de a refuza serviciul către oricine din orice motiv, în orice moment, fără explicații.
 
Înțelegeți că conținutul dvs. (fără a include informații despre cardul de credit), poate fi transferat necriptat și implică (a) transmisii prin diferite rețele; și (b) modificări pentru a se conforma și a se adapta la cerințele tehnice ale rețelelor sau dispozitivelor de conectare. Informațiile despre cardul de credit sunt întotdeauna criptate în timpul transferului prin rețele. 
Sunteți de acord să nu reproduceți, să copiați, să vindeți, să revindeți sau să exploatați orice porțiune a Serviciului, utilizarea Serviciului sau accesul la Serviciu sau orice contact de pe site-ul web prin care este furnizat serviciul, fără permisiunea scrisă expresă a noastră . 
Titlurile utilizate în acest acord sunt incluse numai pentru comoditate și nu vor limita sau vor afecta în alt mod acești Termeni. 

SECȚIUNEA 3 - EXACTITATEA, COMPLETAREA ȘI OPORTUNITATEA INFORMAȚIILOR 
Nu suntem responsabili dacă informațiile puse la dispoziție pe acest site nu sunt corecte, complete sau actuale. Materialul de pe acest site este furnizat doar pentru informații generale și nu ar trebui să fie bazat pe sau utilizat ca bază unică pentru luarea deciziilor fără a consulta surse de informații primare, mai exacte, mai complete sau mai oportune. Orice încredere în materialele de pe acest site este pe propria răspundere. 
Acest site poate conține anumite informații istorice. Informațiile istorice, în mod necesar, nu sunt actuale și sunt furnizate numai pentru referință. Ne rezervăm dreptul de a modifica conținutul acestui site în orice moment, dar nu avem obligația de a actualiza orice informații de pe site-ul nostru. Sunteți de acord că este responsabilitatea dumneavoastră să monitorizați modificările aduse site-ului nostru. 

SECȚIUNEA 4 - MODIFICĂRI ALE SERVICIULUI ȘI PRETURI 
Prețurile pentru produsele noastre pot fi modificate fără notificare prealabilă. 
Ne rezervăm dreptul în orice moment de a modifica sau întrerupe Serviciul (sau orice parte sau conținut al acestuia) fără notificare în orice moment. 
Nu vom fi răspunzători față de dvs. sau față de terți pentru orice modificare, modificare a prețului, suspendarea sau întreruperea Serviciului. 

SECȚIUNEA 5 - PRODUSE SAU SERVICII (dacă este cazul) 
Anumite produse sau servicii pot fi disponibile exclusiv online prin intermediul site-ului web. Aceste produse sau servicii pot avea cantități limitate și sunt supuse returnării sau schimbului numai în conformitate cu politica noastră de returnare. 
Am depus toate eforturile pentru a afișa cât mai exact culorile și imaginile produselor noastre care apar în magazin. Nu putem garanta că afișarea oricărei culori a monitorului computerului dvs. va fi corectă. 
Ne rezervăm dreptul, dar nu suntem obligați, să limităm vânzările produselor sau serviciilor noastre către orice persoană, regiune geografică sau jurisdicție. Putem exercita acest drept de la caz la caz. Ne rezervăm dreptul de a limita cantitățile de produse sau servicii pe care le oferim. Toate descrierile produselor sau prețurile produselor pot fi modificate oricând fără notificare prealabilă, la latitudinea noastră. Ne rezervăm dreptul de a întrerupe orice produs în orice moment. Orice ofertă pentru orice produs sau serviciu făcut pe acest site este nulă acolo unde este interzisă. 
Nu garantăm că calitatea produselor, serviciilor, informațiilor sau a altor materiale cumpărate sau obținute de dvs. vă vor satisface așteptările sau că orice erori din Serviciu vor fi corectate. 

SECȚIUNEA 6 - EXACTITATEA FACTURĂRII ȘI INFORMAȚIILE DE CONT 
Ne rezervăm dreptul de a refuza orice comandă pe care o plasați cu noi. Putem, la propria noastră discreție, să limităm sau să anulăm cantitățile achiziționate de persoană, gospodărie sau comandă. Aceste restricții pot include comenzi plasate de sau sub același cont de client, același card de credit și / sau comenzi care utilizează aceeași adresă de facturare și / sau de expediere. În cazul în care modificăm sau anulăm o comandă, putem încerca să vă anunțăm contactând adresa de e-mail și / sau adresa de facturare / numărul de telefon furnizate în momentul efectuării comenzii. Ne rezervăm dreptul de a limita sau interzice comenzile care, după opinia noastră, par a fi plasate de către dealeri, revânzători sau distribuitori. 

Sunteți de acord să furnizați informații curente, complete și exacte privind achiziția și contul pentru toate achizițiile efectuate la magazinul nostru. Sunteți de acord să vă actualizați imediat contul și alte informații, inclusiv adresa de e-mail și numerele cardului de credit și datele de expirare, astfel încât să putem finaliza tranzacțiile și să vă contactăm după cum este necesar. 

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultați politica noastră de returnare. 

SECȚIUNEA 7 - INSTRUMENTE OPȚIONALE 
Este posibil să vă oferim acces la instrumente ale unor terțe părți asupra cărora nici nu monitorizăm, nici nu avem niciun fel de control sau intrare. 
Recunoașteți și sunteți de acord că oferim acces la astfel de instrumente „așa cum este” și „în măsura în care sunt disponibile” fără garanții, reprezentări sau condiții de orice fel și fără nicio aprobare. Nu vom avea nicio răspundere care decurge din sau care se referă la utilizarea de către dvs. a instrumentelor opționale ale terților. 
Orice utilizare de către dvs. a instrumentelor opționale oferite prin intermediul site-ului este în întregime pe propria răspundere și discreție și ar trebui să vă asigurați că sunteți familiarizați și aprobați termenii în care instrumentele sunt furnizate de furnizorii terți relevanți. 
De asemenea, în viitor, putem oferi noi servicii și / sau caracteristici prin intermediul site-ului web (inclusiv, lansarea de noi instrumente și resurse). Aceste noi caracteristici și / sau servicii vor fi, de asemenea, supuse acestor Termeni și condiții. 

SECȚIUNEA 8 - LEGĂTURI TERȚE 
Anumite conținuturi, produse și servicii disponibile prin intermediul Serviciului nostru pot include materiale de la terți. 
Linkurile către terțe părți de pe acest site vă pot direcționa către site-uri web terțe care nu sunt afiliate cu noi. Nu suntem responsabili pentru examinarea sau evaluarea conținutului sau acurateței și nu garantăm și nu vom avea nicio răspundere sau răspundere pentru orice materiale sau site-uri web terțe, sau pentru orice alte materiale, produse sau servicii ale unor terțe părți. 
Nu suntem răspunzători pentru orice daune sau daune legate de cumpărarea sau utilizarea de bunuri, servicii, resurse, conținut sau orice alte tranzacții efectuate în legătură cu site-uri web terțe. Vă rugăm să examinați cu atenție politicile și practicile terților și asigurați-vă că le înțelegeți înainte de a vă angaja în orice tranzacție. Reclamațiile, reclamațiile, îngrijorările sau întrebările referitoare la produsele de la terțe părți ar trebui să fie direcționate către terțe părți. 

SECȚIUNEA 9 - COMENTARIILE UTILIZATORULUI, Feedback și ALTE TRIMITERI 
Dacă, la cererea noastră, trimiteți anumite trimiteri specifice (de exemplu, participări la concurs) sau fără o cerere de la noi, trimiteți idei creative, sugestii, propuneri, planuri sau alte materiale, fie online, prin e-mail, prin poștă sau altfel (în mod colectiv, „comentarii”), sunteți de acord că putem, în orice moment, fără restricții, să edităm, să copiem, să publicăm, să distribuim, să traducem și să folosim în orice alt mod orice comentariu pe care ni l-ați transmis. Nu suntem și nu vom fi obligați (1) să păstrăm orice comentarii în confidențialitate; (2) să plătească despăgubiri pentru orice comentarii; sau (3) pentru a răspunde la orice comentarii. 
Este posibil, dar nu avem nicio obligație, să monitorizăm, să edităm sau să eliminăm conținutul pe care îl considerăm, la propria noastră discreție, ilegal, ofensator, amenințător, calomniant, defăimător, pornografic, obscen sau în alt mod inacceptabil sau încalcă proprietatea intelectuală a oricărei părți sau acești Termeni și condiții. . 
Sunteți de acord că comentariile dvs. nu vor încălca niciun drept al unei terțe părți, inclusiv drepturile de autor, mărcile comerciale, confidențialitatea, personalitatea sau alte drepturi personale sau de proprietate. De asemenea, sunteți de acord că comentariile dvs. nu vor conține materiale calomnioase sau altfel ilegale, abuzive sau obscene sau vor conține orice virus de calculator sau alte programe malware care ar putea afecta în vreun fel funcționarea Serviciului sau a oricărui site web conex. Nu puteți utiliza o adresă de e-mail falsă, să vă prefaceți că sunteți altcineva decât dvs. sau să ne induceți în eroare pe noi sau pe terți cu privire la originea oricăror comentarii. Sunteți singurul responsabil pentru orice comentarii pe care le faceți și acuratețea acestora. Nu ne asumăm nici o responsabilitate și nu ne asumăm răspunderea pentru orice comentarii postate de dvs. sau de orice terță parte. 

SECȚIUNEA 10 - INFORMAȚII PERSONALE 
Trimiterea informațiilor dvs. personale prin magazin este guvernată de Politica noastră de confidențialitate. Pentru a vedea politica noastră de confidențialitate. 

SECȚIUNEA 11 - ERORI, INEXACTITĂȚI ȘI OMISIUNI 
Ocazional pot exista informații pe site-ul nostru sau în Serviciu care conțin erori tipografice, inexactități sau omisiuni care pot fi legate de descrieri de produse, prețuri, promoții, oferte, taxe de expediere a produselor, timpii de tranzit și disponibilitate. Ne rezervăm dreptul de a corecta orice erori, inexactități sau omisiuni și de a modifica sau actualiza informații sau de a anula comenzi dacă orice informație din Serviciu sau de pe orice site web asociat este inexactă în orice moment fără o notificare prealabilă (inclusiv după ce ați trimis comanda dvs.) . 
Nu ne asumăm nicio obligație de actualizare, modificare sau clarificare a informațiilor din Serviciu sau de pe orice site web asociat, inclusiv, fără limitare, informații privind prețurile, cu excepția cazului în care este cerut de lege. Nicio dată specificată de actualizare sau reîmprospătare aplicată în Serviciu sau pe vreun site web conex nu ar trebui luată pentru a indica faptul că toate informațiile din Serviciu sau de pe orice site web conex au fost modificate sau actualizate. 

SECȚIUNEA 12 - UTILIZĂRI INTERZISE 
În plus față de alte interdicții prevăzute în Termenii și condițiile, vi se interzice utilizarea site-ului sau a conținutului acestuia: (a) în orice scop ilegal; (b) să solicite altora să efectueze sau să participe la orice acte ilegale; (c) să încalce orice reglementări, reguli, legi sau ordonanțe locale internaționale, federale, provinciale sau de stat; (d) să încalcă sau să încalce drepturile noastre de proprietate intelectuală sau drepturile de proprietate intelectuală ale altora; (e) să hărțuiască, să abuzeze, să insulte, să rănească, să defăimeze, să calomnieze, să denigreze, să intimideze sau să discrimineze în funcție de sex, orientare sexuală, religie, etnie, rasă, vârstă, origine națională sau dizabilitate; (f) să transmită informații false sau înșelătoare; (g) să încărcați sau să transmiteți viruși sau orice alt tip de cod rău intenționat care va fi sau poate fi utilizat în orice mod care va afecta funcționalitatea sau funcționarea Serviciului sau a oricărui site web conex, a altor site-uri web sau a Internetului; (h) pentru a colecta sau urmări informațiile personale ale altora; (i) la spam, phish, pharm, pretext, spider, crawl sau scrape; (j) pentru orice scop obscen sau imoral; sau (k) să interfereze sau să ocolească caracteristicile de securitate ale Serviciului sau ale oricărui site web asociat, alte site-uri web sau Internet. Ne rezervăm dreptul de a înceta utilizarea de către dvs. a Serviciului sau a oricărui site web conex pentru încălcarea oricăreia dintre utilizările interzise. 

SECȚIUNEA 13 - DECLARAȚIE DE GARANȚII; LIMITARE A RĂSPUNDERII 
Nu garantăm, nu reprezentăm sau garantăm că utilizarea serviciului nostru va fi neîntreruptă, în timp util, sigură sau fără erori. 
Nu garantăm că rezultatele care pot fi obținute din utilizarea serviciului vor fi exacte sau fiabile. 
Sunteți de acord că, din când în când, putem elimina serviciul pe perioade nedeterminate de timp sau putem anula serviciul în orice moment, fără a vă notifica. 
Sunteți de acord în mod expres că utilizarea sau incapacitatea de utilizare a serviciului este pe riscul dvs. exclusiv. Serviciul și toate produsele și serviciile livrate către dvs. prin intermediul serviciului sunt (cu excepția celor menționate în mod expres de noi) furnizate „așa cum este” și „așa cum sunt disponibile” pentru utilizarea dvs., fără nicio reprezentare, garanții sau condiții de orice fel, fie expresă, fie implicit, inclusiv toate garanțiile sau condițiile implicite de comercializare, calitate comercială, adecvare pentru un anumit scop, durabilitate, titlu și non-încălcare. 
În niciun caz nu SC Forme Magice SRL, directorii noștri, ofițerii, angajații, afiliații, agenții, contractanții, stagiarii, furnizorii, furnizorii de servicii sau licențiatorii sunt răspunzători pentru orice prejudiciu, pierdere, reclamație sau orice daune directe, indirecte, accidentale, punitive, speciale sau consecutive de orice fel , inclusiv, fără limitare, profiturile pierdute, veniturile pierdute, economiile pierdute, pierderea datelor, costurile de înlocuire sau orice daune similare, indiferent dacă sunt bazate pe contract, delict (inclusiv neglijență), răspundere strictă sau altfel, care rezultă din utilizarea de către dvs. a oricărui serviciului sau a oricăror produse achiziționate folosind serviciul sau pentru orice altă reclamație legată în vreun fel de utilizarea de către dvs. a serviciului sau a oricărui produs, inclusiv, dar fără a se limita la, orice erori sau omisiuni în orice conținut sau orice pierdere sau deteriorare a oricărui natura suportată ca urmare a utilizării serviciului sau a oricărui conținut (sau produs) postat, transmis sau pus în alt mod prin intermediul serviciului, chiar dacă este informat despre posibilitatea lor. Deoarece unele state sau jurisdicții nu permit excluderea sau limitarea răspunderii pentru daunele indirecte sau incidentale, în astfel de state sau jurisdicții, răspunderea noastră va fi limitată în măsura maximă permisă de lege. 

SECȚIUNEA 14 - INDEMNIFICARE 
Sunteți de acord să despăgubiți, să apărați și să vă mențineți inofensivi SC Forme Magice SRL și părinții noștri, filialele, afiliații, partenerii, ofițerii, directorii, agenții, contractanții, licențiatorii, furnizorii de servicii, subcontractanții, furnizorii, stagiarii și angajații, inofensivi pentru orice cerere sau cerere, inclusiv onorariile rezonabile ale avocaților, făcute de orice terță parte din cauza sau care rezultă din încălcarea dvs. de către acești Termeni și condiții sau documentele pe care le încorporează prin referință, sau încălcarea de către dvs. a oricărei legi sau a drepturilor unei terțe părți. 

SECȚIUNEA 15 - SEVERABILITATE 
În cazul în care orice prevedere a acestor Termeni și condiții este considerată ilegală, nulă sau imposibilă, o astfel de prevedere va fi totuși aplicabilă în cea mai mare măsură permisă de legislația aplicabilă, iar partea neexecutabilă va fi considerată separată de acești Termeni și condiții. Serviciu, o astfel de determinare nu va afecta valabilitatea și aplicabilitatea oricăror alte dispoziții rămase. 

SECȚIUNEA 16 - ÎNCETARE 
Obligațiile și pasivele părților suportate înainte de data rezilierii vor supraviețui rezilierii prezentului acord în toate scopurile. 
Acești Termeni și condiții sunt eficienți, cu excepția cazului în care și până când sunt reziliați de către dvs. sau de către noi. Puteți rezilia acești Termeni și condiții în orice moment, notificându-ne că nu mai doriți să utilizați Serviciile noastre sau când încetați să utilizați site-ul nostru. 
Dacă, în opinia noastră unică, nu reușiți sau suspectăm că nu ați respectat orice termen sau prevedere a acestor Termeni și condiții, putem, de asemenea, să denunțăm acest acord în orice moment fără notificare și veți rămâne răspunzător pentru toate sumele datorate până la și inclusiv data încetării; și / sau, în consecință, vă poate refuza accesul la Serviciile noastre (sau la orice parte a acestora). 

SECȚIUNEA 17 - ÎNTREGUL ACORD 
Neexercitarea sau aplicarea oricărui drept sau prevedere a acestor Termeni și condiții nu va constitui o renunțare la acest drept sau prevedere. 
Acești Termeni și condiții și orice politici sau reguli de funcționare postate de noi pe acest site sau cu privire la Serviciu constituie întregul acord și înțelegere între dvs. și noi și guvernează utilizarea de către dvs. a Serviciului, înlocuind orice acorduri, comunicări și propuneri anterioare sau contemporane. , fie oral, fie scris, între dvs. și noi (inclusiv, dar fără a se limita la, orice versiuni anterioare ale Termenilor și condițiilor). 
Orice ambiguități în interpretarea acestor Termeni și condiții nu vor fi interpretate împotriva părții care a redactat. 

SECȚIUNEA 18 - LEGEA APLICABILĂ 
Acești Termeni și condiții și orice acorduri separate prin care vă oferim Servicii vor fi guvernate și interpretate în conformitate cu legile din România. 

SECȚIUNEA 19 - MODIFICĂRI ALE TERMENILOR DE SERVICIU 
Puteți consulta oricând cea mai recentă versiune a Termenilor și condițiilor pe această pagină. 
Ne rezervăm dreptul, la discreția noastră, de a actualiza, modifica sau înlocui orice parte a acestor Termeni și condiții prin postarea de actualizări și modificări pe site-ul nostru. Este responsabilitatea dvs. să verificați periodic site-ul nostru web pentru modificări. Utilizarea dvs. continuă sau accesul la site-ul nostru web sau la Serviciu după publicarea oricăror modificări la acești Termeni și condiții constituie acceptarea acestor modificări. 

SECȚIUNEA 20 - INFORMAȚII DE CONTACT 
Întrebările despre Termenii și condițiile ar trebui să ne fie trimise la adresa formemagice@gmail.com.
 
 
 
 
 
 
 

 

II

Politica de rambursare

Avem o politică de returnare de 30 de zile. Pentru a fi eligibil pentru o returnare, articolul dvs. trebuie să fie în aceeași stare în care l-ați primit, neutilizat sau neutilizat, cu etichete și în ambalajul original. De asemenea, veți avea nevoie de chitanță sau dovada achiziției. 

Pentru a începe o returnare, ne puteți contacta la formemagice@gmail.com. Dacă returnarea dvs. este acceptată, vă vom trimite o etichetă de expediere pentru returnare, precum și instrucțiuni despre cum și unde să trimiteți coletul. Articolele trimise înapoi la noi fără a solicita în prealabil o returnare nu vor fi acceptate. 

Ne puteți contacta oricând pentru orice întrebare de returnare la formemagice@gmail.com.

 

Daune și probleme 
Vă rugăm să vă inspectați comanda la recepție și să ne contactați imediat dacă articolul este defect, deteriorat sau dacă primiți un articol greșit, astfel încât să putem evalua problema și să o corectăm.

Din păcate, nu putem accepta returnarea articolelor la reducera sau a cardurilor cadou.

 

Schimburi 
Cel mai rapid mod de a vă asigura că obțineți ceea ce doriți este să returnați articolul pe care îl aveți și, odată ce returnarea este acceptată, faceți o achiziție separată pentru noul articol.

Comenzile personalizate nu pot fi schimbate.

 

Rambursări 
Vă vom notifica odată ce am primit și verificat returnarea dvs. și vă vom informa dacă rambursarea a fost aprobată sau nu. Dacă este aprobat, veți fi rambursat automat pe metoda dvs. originală de plată. Rețineți că poate dura ceva timp ca banca sau compania dvs. de carduri de credit să proceseze și să înregistreze rambursarea.

Nu există returnări la comenzile personalizate - toate vânzările sunt finale.

 

Transportul nu va fi rambursat.

Cumpărătorii sunt responsabili pentru costurile de expediere a returului.

 

 

III 

Politica de Confidențialitate

Această politică de confidențialitate descrie modul în care www.valibondoc.ro („site-ul” sau „noi”) colectează, utilizează și dezvăluie informațiile dvs. personale atunci când vizitați sau efectuați o achiziție de pe site.

Colectarea informațiilor personale

Când vizitați site-ul, colectăm anumite informații despre dispozitivul dvs., interacțiunea dvs. cu site-ul și informații necesare procesării achizițiilor dvs. De asemenea, putem colecta informații suplimentare dacă ne contactați pentru asistență pentru clienți. În această politică de confidențialitate, ne referim la orice informații care pot identifica în mod unic o persoană (inclusiv informațiile de mai jos) ca „Informații personale”. Consultați lista de mai jos pentru mai multe informații despre ce informații personale colectăm și de ce.

Informatie despre dispozitiv

 • Exemple de informații personale colectate: versiunea browserului web, adresa IP, fusul orar, informațiile despre cookie-uri, ce site-uri sau produse vizualizați, termenii de căutare și modul în care interacționați cu site-ul.
 • Scopul colectării: să încărcați site-ul cu precizie și să efectuați analize privind utilizarea site-ului pentru a optimiza site-ul nostru.
 • Sursa colecției: Colectate automat atunci când accesați site-ul nostru folosind cookie-uri, fișiere jurnal, semnalizatoare web, etichete sau pixeli.
 • Divulgarea în scopuri comerciale: partajat cu procesorul nostru Shopify.

Informații despre comandă

 • Exemple de informații personale colectate: numele, adresa de facturare, adresa de expediere, informațiile de plată (inclusiv numerele cardului de credit), adresa de e-mail și numărul de telefon.
 • Scopul colectării: să vă oferim produse sau servicii pentru a ne îndeplini contractul, pentru a procesa informațiile dvs. de plată, pentru a aranja expedierea și pentru a vă oferi facturi și / sau confirmări de comandă, să comunicați cu dvs., să verificați comenzile noastre pentru potențialul risc sau fraudă și când suntem în linie cu preferințele pe care ni le-ați împărtășit, vă oferim informații sau reclame legate de produsele sau serviciile noastre.
 • Sursa colecției: adunate de la tine.
 • Divulgarea în scopuri comerciale: partajat cu procesorul nostru Shopify.

Informații de asistență pentru clienți

Exemple de informații personale colectate: 

 • Scopul colectării: pentru a oferi asistență clienților.
 • Sursa colecției: adunate de la tine. 

Minori

Site-ul nu este destinat persoanelor sub vârsta de 18. Nu colectăm intenționat informații personale de la copii. Dacă sunteți părintele sau tutorele și credeți că copilul dvs. ne-a furnizat informații personale, vă rugăm să ne contactați la adresa de mai jos pentru a solicita ștergerea.

Partajarea informațiilor personale

Împărtășim informațiile dvs. personale cu furnizorii de servicii pentru a ne ajuta să oferim serviciile noastre și să îndeplinim contractele noastre cu dvs., așa cum este descris mai sus. De exemplu:

 • Folosim Shopify pentru a ne alimenta magazinul online. Puteți citi mai multe despre modul în care Shopify folosește informațiile dvs. personale aici: https://www.shopify.com/legal/privacy.
 • Putem partaja informațiile dvs. personale pentru a respecta legile și reglementările aplicabile, pentru a răspunde la o citație, mandat de căutare sau altă cerere legală de informații pe care o primim sau pentru a ne proteja în alt mod drepturile.
 •  

Publicitate comportamentală

Așa cum s-a descris mai sus, folosim informațiile dvs. personale pentru a vă oferi reclame sau comunicări de marketing direcționate care credem că vă pot interesa. De exemplu:

 •  Folosim Google Analytics pentru a ne ajuta să înțelegem modul în care clienții noștri utilizează Site-ul. Puteți citi mai multe despre modul în care Google utilizează informațiile dvs. personale aici: https://policies.google.com/privacy?hl=roDe asemenea, puteți renunța la Google Analytics aici: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.
 • Partajăm cu partenerii noștri publicitari informații despre utilizarea site-ului, achizițiile dvs. și interacțiunea dvs. cu anunțurile noastre de pe alte site-uri web. Colectăm și împărtășim unele dintre aceste informații direct partenerilor noștri publicitari și, în unele cazuri, prin utilizarea cookie-urilor sau a altor tehnologii similare (pe care le puteți consimți, în funcție de locația dvs.).

Pentru mai multe informații despre modul în care funcționează publicitatea direcționată, puteți vizita pagina educațională a Network Advertising Initiative („NAI”) la http://www.networkadvertising.org/understanding-online-advertising/how-does-it-work.

Puteți renunța la publicitatea direcționată prin:

În plus, puteți renunța la unele dintre aceste servicii vizitând portalul de renunțare al Digital Advertising Alliance la: http://optout.aboutads.info/.

Utilizarea informațiilor personale

Folosim informațiile dvs. personale pentru a vă oferi serviciile noastre, care includ: oferirea de produse spre vânzare, procesarea plăților, livrarea și îndeplinirea comenzii dvs. și menținerea la curent cu noi produse, servicii și oferte.

Temei legal

În conformitate cu Regulamentul general privind protecția datelor („GDPR”), dacă sunteți rezident al Spațiului Economic European („SEE”), procesăm informațiile dvs. personale în baza următoarelor baze legale:

 • Consimțământul dvs.;
 • Executarea contractului dintre dvs. și Site;
 • Respectarea obligațiilor noastre legale;
 • Pentru a vă proteja interesele vitale;
 • Să îndeplinească o sarcină desfășurată în interes public;
 • Pentru interesele noastre legitime, care nu depășesc drepturile și libertățile dvs. fundamentale.

Retenţie

Când plasați o comandă prin intermediul site-ului, vom păstra informațiile dvs. personale pentru evidența noastră, cu excepția cazului în care ne cereți să ștergem aceste informații. Pentru mai multe informații despre dreptul dvs. de ștergere, consultați secțiunea „Drepturile dvs.” de mai jos.

Luarea automată a deciziilor

Dacă sunteți rezident al SEE, aveți dreptul de a vă opune prelucrării bazate exclusiv pe luarea deciziilor automatizate (care include profilarea), atunci când acea decizie are un efect juridic asupra dvs. sau vă afectează în mod semnificativ.

Noi nu face să se angajeze în luarea de decizii complet automatizată care are un efect legal sau altfel semnificativ folosind datele clienților.

Procesorul nostru Shopify utilizează luarea de decizii automatizată limitată pentru a preveni frauda care nu are un efect legal sau altfel semnificativ asupra dumneavoastră.

Serviciile care includ elemente de luare a deciziilor automatizate includ:

 • Denylist temporar de adrese IP asociate cu tranzacții eșuate repetate. Acest denilist persistă pentru un număr mic de ore.
 • Denylist temporar al cardurilor de credit asociate cu adresele IP denylisted. Acest denilist persistă pentru un număr mic de zile.

 

  Drepturile tale

  GDPR

  Dacă sunteți rezident al SEE, aveți dreptul să accesați informațiile personale pe care le deținem despre dvs., să le transferați la un serviciu nou și să solicitați corectarea, actualizarea sau ștergerea informațiilor dvs. personale. Dacă doriți să vă exercitați aceste drepturi, vă rugăm să ne contactați prin informațiile de contact de mai jos 

  Informațiile dvs. personale vor fi procesate inițial în Irlanda și apoi vor fi transferate în afara Europei pentru stocare și prelucrare ulterioară, inclusiv în Canada și Statele Unite. Pentru mai multe informații despre modul în care transferurile de date sunt conforme cu GDPR, consultați Cartea GDPR a Shopify: https://help.shopify.com/en/manual/your-account/privacy/GDPR.

  CCPA

  Dacă sunteți rezident în California, aveți dreptul de a accesa informațiile personale pe care le deținem despre dvs. (cunoscut și sub numele de „Dreptul de a ști”), de a le transfera către un serviciu nou și de a solicita corectarea informațiilor dvs. personale. , actualizat sau șters. Dacă doriți să vă exercitați aceste drepturi, vă rugăm să ne contactați prin informațiile de contact de mai jos

  Dacă doriți să desemnați un agent autorizat pentru a trimite aceste cereri în numele dvs., vă rugăm să ne contactați la adresa de mai jos.

  Cookie-uri

  Un cookie este o cantitate mică de informații care sunt descărcate pe computerul sau dispozitivul dvs. atunci când vizitați site-ul nostru. Folosim o serie de cookie-uri diferite, inclusiv cookie-uri funcționale, de performanță, publicitate și de social media sau de conținut. Cookie-urile vă îmbunătățesc experiența de navigare, permițând site-ului web să vă amintească acțiunile și preferințele dvs. (cum ar fi autentificarea și selectarea regiunii). Aceasta înseamnă că nu trebuie să reintroduceți aceste informații de fiecare dată când reveniți pe site sau navigați de la o pagină la alta. Cookie-urile furnizează, de asemenea, informații despre modul în care oamenii folosesc site-ul web, de exemplu, dacă este prima dată când vizitează sau dacă sunt un vizitator frecvent.

  Folosim următoarele cookie-uri pentru a vă optimiza experiența pe site-ul nostru și pentru a furniza serviciile noastre.

  Cookie-uri necesare funcționării magazinului

  NUME FUNCŢIE
  _ab Folosit în legătură cu accesul la administrator.
  _secure_session_id Utilizat în legătură cu navigarea printr-o vitrină.
  cart Folosit în legătură cu coșul de cumpărături.
  cart_sig Utilizat în legătură cu plata.
  cart_ts Utilizat în legătură cu plata.
  checkout_token Utilizat în legătură cu plata.
  secret Utilizat în legătură cu plata.
  secure_customer_sig Utilizat în legătură cu autentificarea clientului.
  storefront_digest Utilizat în legătură cu autentificarea clientului.
  _shopify_u Folosit pentru a facilita actualizarea informațiilor despre contul clientului.

  Raportare și analize

  NUME FUNCŢIE
  _tracking_consent Preferințe de urmărire.
  pagină_destinare Urmăriți paginile de destinație
  _orig_referrer Urmăriți paginile de destinație
  _s Analize Shopify.
  _shopify_fs Analize Shopify.
  _shopify_s Analize Shopify.
  _shopify_sa_p Analize Shopify referitoare la marketing și recomandări.
  _shopify_sa_t Analize Shopify referitoare la marketing și recomandări.
  _shopify_y Analize Shopify.
  _y Analize Shopify.

   

  Durata de timp în care un cookie rămâne pe computerul sau dispozitivul dvs. mobil depinde de faptul dacă este un cookie „persistent” sau „de sesiune”. Cookie-urile de sesiune durează până când opriți navigarea și cookie-urile persistente durează până expiră sau sunt șterse. Majoritatea cookie-urilor pe care le folosim sunt persistente și vor expira între 30 de minute și doi ani de la data la care au fost descărcate pe dispozitivul dvs.

  Puteți controla și gestiona cookie-urile în diferite moduri. Rețineți că eliminarea sau blocarea cookie-urilor poate avea un impact negativ asupra experienței dvs. de utilizator și este posibil ca anumite părți ale site-ului nostru web să nu mai fie pe deplin accesibile.

  Majoritatea browserelor acceptă automat cookie-uri, dar puteți alege dacă acceptați sau nu cookie-uri prin comenzile browserului dvs., de multe ori găsite în meniul „Instrumente” sau „Preferințe” al browserului. Pentru mai multe informații despre cum să modificați setările browserului sau despre cum să blocați, gestionați sau filtrați cookie-urile, puteți găsi în fișierul de ajutor al browserului dvs. sau prin intermediul unor astfel de site-uri, cum ar fi www.allaboutcookies.org.

  În plus, vă rugăm să rețineți că blocarea cookie-urilor nu poate împiedica complet modul în care împărtășim informații cu terți, cum ar fi partenerii noștri publicitari. Pentru a vă exercita drepturile sau a renunța la anumite utilizări ale informațiilor dvs. de către aceste părți, urmați instrucțiunile din secțiunea „Publicitate comportamentală” de mai sus.

  Nu urmări

  Rețineți că, deoarece nu există o înțelegere consecventă a industriei cu privire la modul de a răspunde la semnalele „Nu urmăriți”, nu modificăm practicile noastre de colectare și utilizare a datelor atunci când detectăm un astfel de semnal din browserul dvs.

  Schimbări

  Putem actualiza din când în când această politică de confidențialitate pentru a reflecta, de exemplu, modificările aduse practicilor noastre sau din alte motive operaționale, legale sau de reglementare.  

  Contact

  Pentru mai multe informații despre practicile noastre de confidențialitate, dacă aveți întrebări sau dacă doriți să faceți o reclamație, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la [formemagice@gmail.com]